About

Iets meer over mij…

Ik ben een koffieliefhebber, vind musea en exposities enorm interessant en ik besteed mijn tijd graag in de sportschool.
Daarnaast voel ik mij vaak enorm betrokken bij de mensen om mij heen, van klasgenoten heb ik vaker te horen gekregen dat ik een soort ‘mama’ kan zijn. Ik geniet van de kleine dingen in het leven zoals de natuur of een gezellig moment op het terras.

Buiten mijn opleiding heb ik twee keer vrijwillig meegedaan aan de GovJam in Rotterdam. In de GovJam Rotterdam werken de gemeente Rotterdam, studenten en ontwerpers samen 48 uur lang aan nieuwe vormen van publieke dienstverlening.
Dit was voor mij een onwijs leuke, pittige uitdaging en gaf mij veel energie en inspiratie.

Heeft u een stageplek voor mij?

Momenteel ben ik op zoek naar een stageplek waarbij ik mezelf kan ontwikkelen in mijn volgende flexibele leerdoelen:

Na mijn stage wil ik vanuit mijn rol als interaction designer in staat zijn, in het kader van veldonderzoek, mijn interviews zodanig kunnen opzetten dat ik de juiste data kan verzamelen waarbij ik de werkelijke waardes en behoeftes naar boven kan krijgen. Door vaker te oefenen met de LSD techniek bijvoorbeeld.

Na mijn stage wil ik vanuit mijn rol als creative concepter in staat zijn Design Thinking toe te kunnen passen op complexe vraagstukken. Ik wil meerdere manieren vinden hoe ik gezamenlijk in een rap tempo ideeën kan verzamelen, deze in prototypes uit te werken en te testen bij eindgebruikers en stakeholders.

Na mijn stage wil ik in staat zijn vanuit mijn rol als visual designer een beeldentaal te ontwikkelen die er visueel aantrekkelijk uitziet voor eindgebruikers en stakeholders. Het is voor mij een uitdaging om interactieve producten zó vorm te geven dat het waarde toevoegt aan het product voor de eindgebruikers.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave